/
/
Dây đeo chéo da phối xích

Dây đeo chéo da phối xích

70.000 

Bạn có yêu thích những chiếc túi xách handmade độc đáo và cá tính? Bạn có muốn có một phụ kiện thời trang đẹp và bền để gắn vào túi xách của mình? Bạn đã biết đến Dây da phối xích chưa? Đây là một loại dây đeo chéo được làm từ da tổng hợp cao cấp, có chất lượng tốt, không bị nứt hay bong tróc. Dây da phối xích có kết hợp dây xích ở 2 đầu, giúp bạn dễ dàng gắn vào túi xách và tạo nên sự sang trọng và cá tính cho người dùng. Dây da phối xích có nhiều màu sắc để bạn lựa chọn, từ những màu trung tính như đen, nâu, xám… đến những màu sặc sỡ như đỏ, xanh, vàng… Dây da phối xích có giá lẻ chỉ 70k/dây, rất hợp lý cho bạn. Hãy liên hệ với chúng tôi ngay hôm nay để đặt hàng Dây da phối xích và nhận được những sản phẩm thủ công tuyệt vời từ chúng tôi. Dây da phối xích – sự lựa chọn hoàn hảo cho bạn! 😊

còn 2 hàng

  • Size Guide
  • Delivery to store
  • Store availability

Giá lẻ: 70k/dây
Dây da phối xích được làm từ da tổng hợp và kết hợp dây xích ở 2 đầu, là một loại dây đeo chéo dùng cho túi xách handmade

Đánh giá

Chưa có đánh giá nào.

Hãy là người đầu tiên nhận xét “Dây đeo chéo da phối xích”

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *

SKU DDCDPX Category
Share on

Shopping Cart0

Giỏ hàng

Size Guide

MateUKChestWaistHip
32 / XXS6766188
34 / XS8836693
36 / S10887198
38 / M129376103
40 / L149881108
42 / XL1610386113
44 / XXL1810891118

Delivery to store

Above 100 euros, standard home delivery, pick-up in one of our stores, at a PostNL Parcel Point or a DHL ServicePoint is free. For members of the Bijenkorf, the delivery and return of online purchases is always free.

Choose from the available delivery options during checkout.

Delivery on Monday to SaturdayCost
During the day (08.30 - 21.30)free
Evening (6pm - 10pm)free
Delivery on SundayCost
During the day (08.30 - 21.30)€7.95
To pick up atCost
PostNL Parcel Pointfree
DHL ServicePointfree

Look here for more information about delivery.

Store availability

  • If the item you are interested in is not available in store but it is on Zara.com, ask our staff and we will help you to buy it using our iPods. You can collect it in the store or choose home delivery. For more information, go to the iPod section .
  • If the item you are looking for is not available either in store or on the website, please contact us and we will help you try to find it. It will be easier to search if you have the reference number.
  • Please remember that, assuming the item is available on the website, you will be able to find it in the store of your choice by using the option Check in-store availability*.

    Please bear in mind that stock figures are always for guidance. This information is not available during sales.

  • ROBETO HOME product availability will only be visible online.
  • We do not accept reservations for in-store items.